Over mijzelf


Mijn naam is Ramona de Wit, geboren in 1980 en met mijn gezin woonachtig in het mooie en gezellige 's-Hertogenbosch. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de commerciële dienstverlening (makelaardij, notariaat en bankwezen).

De tijd lijkt steeds sneller te gaan en door de toenemende drukte in het dagelijks leven, miste ik wat balans tussen alle activiteiten en rustig de tijd nemen voor mijzelf. Nu ik mij daarvan bewust ben en dit beter verdeel, heb ik hier duidelijk profijt van. 

Hierin wilde ik ook graag iets voor anderen kunnen betekenen. Vanuit die intrinsieke motivatie is mijn interesse in ontspanningsmassage ontstaan en ben ik de nodige opleidingen gaan volgen (o.a. klassiek, oosters en intuïtief). Een plotseling noodzakelijke ingreep in het ziekenhuis heeft mij vervolgens een duwtje in de rug gegeven om van mijn massage hobby mijn werk te gaan maken. Zo heb ik Massagesalon Den Bosch opgericht en wat ben ik daar trots op.

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij mij voorop! In mijn sfeervolle salon aan huis kenmerkt dit zich doordat ik ruim voldoende tijd inplan voor de massage, waardoor er daarna nog tijd is om rustig bij te komen en nog iets te drinken. Ik masseer/geef privé workshops op afspraak wanneer het de klant uitkomt (overdag, 's avonds of in het weekend). Parkeren is gratis en kan naast/direct nabij de salon.

Een gezonde en uitgeruste mindset is essentieel voor veel werkzaamheden. Daarom heb ik ook een Bedrijfsmassage ontwikkeld. Zo draag ik mijn steentje bij aan een ontspannen (werk)maatschappij.